Boktugg: Lo Söllgårds förlag lägger ner

”Den 30:e juni stänger Lo Söllgård ner sitt förlag som har samma namn som hon själv. Efter fyra år på marknaden har det lilla förlaget som drivits av Los passion för böcker fått konkurrens av föräldraskap och hennes yrkesroll som lärare så tiden räcker inte längre till. Fem kortlekar och åtta romaner varav en också utkommit som pocket har det blivit under tiden.” Intervju med Boktugg om att förlaget lägger ner. 

 

Så var det dags – förlaget läggs ner.

För snart fyra år sedan släpptes Skriv så hjärtat blöder. Mycket har hänt sedan dess. Gamla och nya författarskap har publicerats och det blev en hel serie kortlekar. Jag är mäkta glad och stolt över alla fina samarbeten som förlaget har medfört. Det här har varit ett enpersonsföretag, men jag har aldrig arbetet ensam!

Från och med 30:e juni upphör förlagets verksamhet.

Jag kommer framöver att ägna mig åt min undervisning i svenska och historia på S:t Petri gymnasium, men också kasta mig ut i nya projekt och uppdrag.

Många tack till alla läsare, författare, illustratörer, korrekturläsare och andra fantastiska samarbetspartners och rådgivare!

/Lo Söllgård

Författarfrukost med Johan Blomgren

ps

 


Välkommen på författarfrukost med Malmö-författaren Johan Blomgren, aktuell med Den lilla världen.

Författarfrukosten kostar 45 kr, och kaffe och bulle ingår. Köp din biljett i förväg på Pocket Shop Triangeln i Malmö. Obs att det är begränsat antal biljetter per evenemang och att sista dag att köpa biljetter är den 17/10. Välkommen på frukost!